Livestream tijdens de rouwdienst en begrafenis

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er ook beperkingen opgelegd bij de rouwdienst en begrafenis. Er mogen maar maximaal 30 mensen aanwezig zijn en zij dienen van elkaar minimaal 1,5 meter afstand te houden. 30 mensen is erg weinig en vaak zijn er op een begrafenis meer personen aanwezig. We willen graag de optie aanbieden om de rouwdienst en begrafenis live te streamen. Zo kunnen familieleden, kennisen en belangstellenden toch de begrafenis mee maken op afstand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hierover. 

Herdenkingsdienst na de crisis

Als de crisis voorbij mag gaan willen we ook een optie bieden om een herdenkingsdienst te houden zoals het op de begrafenis had moeten zijn. We willen hier graag in meedenken. 

Voor nu wensen we u sterkte en het allerbeste in deze situatie. Maak kennis met Begrafenisondernemer Kees van Asselt. Klik hieronder op de button.
Lees meer over Kees van Asselt

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen