Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat u terzijde

De begrafenis ligt achter u, de rouwweek is ten einde gekomen. Voor veel mensen vangt hierna het ‘gewone leven’ weer aan. Dagelijkse verplichtingen vragen weer hun aandacht. Maar een schrijnend gemis zal er wellicht altijd blijven. En in herinnering zult u nog vaak aan de overledene terugdenken. Evenals aan de begrafenis. Ons ziet u na de rouwweek niet meer dagelijks, maar toch zijn we in gedachten nog vaak bij de families van overledenen die we hebben mogen begraven. Na vier weken neemt Begrafenisondernemer Kees van Asselt dan ook contact met u op. Om zo samen stil te staan bij de begrafenis en de periode erna. Tijdens dit gesprek evalueren we eveneens de begrafenis. Is alles verlopen zoals u wenste? Zijn er dingen die u nog geregeld wilt hebben, zoals bijvoorbeeld dankbetuigingkaartjes of een dankbetuiging in de krant? 

De kosten bespreken

Tijdens dit nazorgmoment bespreken we ook de kosten die er gemaakt zijn voor de begrafenis, condoleance en bijvoorbeeld het drukwerk. Als u vragen hebt over de rekening, kunt u die op dit moment persoonlijk stellen. Bij Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat eerlijkheid hoog in het vaandel. Daarom kunt u er van op aan dat we onze diensten tijdens de rouwweek voor een eerlijk bedrag voor u hebben uitgevoerd. We hopen dat u ook hebt ervaren dat we u altijd alle mogelijkheden hebben getoond om de begrafenis van uw dierbare zo waardig, maar ook zo betaalbaar mogelijk te organiseren.

Waardige begrafenis, eerlijk tarief

Soms komt het voor dat een familie weinig te besteden heeft, bijvoorbeeld wanneer een kind van jonge ouders overlijdt. Bij Begrafenisondernemer Kees van Asselt vinden we dat dit geen belemmering moet zijn om iemand een gepaste begrafenis te geven. In onze visie verdient iedere persoon namelijk een respectvolle en waardige begrafenis. Wij willen dan ook, wanneer dit uw situatie is, hierin graag meedenken en kijken naar de mogelijkheden. 

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen