Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat u terzijde

De begrafenis ligt achter u, de rouwweek is ten einde gekomen. Voor veel mensen vangt hierna het ‘gewone leven’ weer aan. Dagelijkse verplichtingen vragen weer hun aandacht. Maar een schrijnend gemis zal er wellicht altijd blijven. En in herinnering zult u nog vaak aan de overledene terugdenken. Evenals aan de begrafenis. Ons ziet u na de rouwweek niet meer dagelijks, maar toch zijn we in gedachten nog vaak bij de families van overledenen die we hebben mogen begraven. Na vier weken neemt Begrafenisondernemer Kees van Asselt dan ook contact met u op. Om zo samen stil te staan bij de begrafenis en de periode erna. Tijdens dit gesprek evalueren we eveneens de begrafenis. Is alles verlopen zoals u wenste? Zijn er dingen die u nog geregeld wilt hebben, zoals bijvoorbeeld dankbetuigingkaartjes of een dankbetuiging in de krant?

De kosten bespreken

Tijdens dit nazorgmoment bespreken we ook de kosten die er gemaakt zijn voor de begrafenis, condoleance en bijvoorbeeld het drukwerk. Als u vragen hebt over de rekening, kunt u die op dit moment persoonlijk stellen. Bij Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat eerlijkheid hoog in het vaandel. Daarom kunt u er van op aan dat we onze diensten tijdens de rouwweek voor een eerlijk bedrag voor u hebben uitgevoerd. We hopen dat u ook hebt ervaren dat we u altijd alle mogelijkheden hebben getoond om de begrafenis van uw dierbare zo waardig, maar ook zo betaalbaar mogelijk te organiseren.

Waardige begrafenis, eerlijk tarief

Soms komt het voor dat een familie weinig te besteden heeft, bijvoorbeeld wanneer een kind van jonge ouders overlijdt. Bij Begrafenisondernemer Kees van Asselt vinden we dat dit geen belemmering moet zijn om iemand een gepaste begrafenis te geven. In onze visie verdient iedere persoon namelijk een respectvolle en waardige begrafenis. Wij willen dan ook, wanneer dit uw situatie is, hierin graag meedenken en kijken naar de mogelijkheden.

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Langs deze weg willen wij u alsnog hartelijk bedanken voor de wijze waarop u alles na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa hebt verzorgd. De begrafenis hebben we als stijlvol, waardig en gepast ervaren. Ook het contact met u als begrafenisondernemer hebben we zeer gewaardeerd.

Het was prettig dat we in alles konden aangeven wat onze wensen als familie waren. U dacht met ons mee en was op de achtergrond aanwezig en beschikbaar als het nodig was. Ook waardeerden we het dat er ook aandacht voor de kinderen was. We kregen het boekje '_Opa is gestorven'_, met verhelderende foto's, waarin u alles uitlegt voor kinderen over hoe e.e.a. rondom opbaren, condoleance en begrafenis gaat, zodat ook de jongsten weten wat komen gaat.

Ook is er in dit boekje ruimte voor kinderen om zelf dingen in te vullen, een tekening te maken, een foto van opa toe te voegen en staan er gespreksvragen in. We hadden dit nog niet eerder gezien. Heel mooi gedaan! Ook uw boekje '_Mijn laatste wensenboekje_' is aan te bevelen als leidraad voor gesprek vooraf en/of om zelf in te vullen. Het is heel waardevol als van tevoren belangrijke dingen al met elkaar zijn besproken en ingevuld. In de intensieve, emotionele week van afscheid kan zo'n vooraf ingevuld boekje heel helpend zijn.
Ondanks de corona-beperkingen mogen we terugkijken op een waardig afscheid.
Hartelijk dank voor alles!'

- Familie v. O - Benschop