Het vastleggen van uw laatste wensen

Nadenken over uw begrafenis kan moeilijk en confronterend zijn. Tegelijk is het waardevol voor de nabestaanden wanneer uw wensen duidelijk op schrift gesteld zijn en kan het veel spanning en moeilijke keuzes voorkomen. Door uw wensen uit te spreken, kunt u uw nabestaanden handvatten bieden in een verdrietige periode waarin er veel op hen afkomt en snel geregeld moet worden. Tegelijk bent u ervan verzekerd dat uw begrafenis verloopt zoals u dat gewild zou hebben. Het invullen van een zogenaamd ‘Laatste wensenboekje’ kan hierbij een hulpmiddel zijn. Via onderstaand formulier kunt u het boekje aanvragen. Wij adviseren u om uw familie te laten weten dat u het boekje ingevuld hebt en hen te laten weten waar het boekje ligt. 

Uw begrafenis met ons doorspreken

Wilt u meer weten, uw begrafenis alvast met ons bespreken of uw laatste wensen samen met ons op papier zetten? Wij helpen u erbij en komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak luisteren wij vooral naar uw wensen, om daarna samen met u alle onderdelen van de begrafenis door te nemen. We geven u hierbij de tijd om er rustig en goed over na te denken. Als u wilt, kunnen we echter ook gelijk tonen wat de bijbehorendekostenzijn, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u ongeveer aan moet denken. Hebt u interesse in een voorbespreking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Afspraak maken

Laatste wensenboekje aanvragen

Vraag via het onderstaande formulier het Laatste wensenboekje aan. Het is ook mogelijk om een digitale versie van het Laatste wensenboekje aan te vragen. Deze kunt u invullen en is tevens aanpasbaar. Vul het onderstaande formulier in en geef hierbij aan of u het boekje per post of digitaal wenst te ontvangen. Wij zullen u het vervolgens doen toekomen. 

'Laatste wensenboekje' aanvragen

Ik wil graag het Laatste wensenboekje digitaal ontvangen
Ik wil graag het Laatste wensenboekje per post ontvangen
Ja ik ga akkoord met de privacyverklaring!

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Langs deze weg willen wij u alsnog hartelijk bedanken voor de wijze waarop u alles na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa hebt verzorgd. De begrafenis hebben we als stijlvol, waardig en gepast ervaren. Ook het contact met u als begrafenisondernemer hebben we zeer gewaardeerd.

Het was prettig dat we in alles konden aangeven wat onze wensen als familie waren. U dacht met ons mee en was op de achtergrond aanwezig en beschikbaar als het nodig was. Ook waardeerden we het dat er ook aandacht voor de kinderen was. We kregen het boekje '_Opa is gestorven'_, met verhelderende foto's, waarin u alles uitlegt voor kinderen over hoe e.e.a. rondom opbaren, condoleance en begrafenis gaat, zodat ook de jongsten weten wat komen gaat.

Ook is er in dit boekje ruimte voor kinderen om zelf dingen in te vullen, een tekening te maken, een foto van opa toe te voegen en staan er gespreksvragen in. We hadden dit nog niet eerder gezien. Heel mooi gedaan! Ook uw boekje '_Mijn laatste wensenboekje_' is aan te bevelen als leidraad voor gesprek vooraf en/of om zelf in te vullen. Het is heel waardevol als van tevoren belangrijke dingen al met elkaar zijn besproken en ingevuld. In de intensieve, emotionele week van afscheid kan zo'n vooraf ingevuld boekje heel helpend zijn.
Ondanks de corona-beperkingen mogen we terugkijken op een waardig afscheid.
Hartelijk dank voor alles!'


- Familie v. O - Benschop
Lees alle ervaringen