Het vastleggen van uw laatste wensen

Nadenken over uw begrafenis kan moeilijk en confronterend zijn. Tegelijk is het waardevol voor de nabestaanden wanneer uw wensen duidelijk op schrift gesteld zijn en kan het veel spanning en moeilijke keuzes voorkomen. Door uw wensen uit te spreken, kunt u uw nabestaanden handvatten bieden in een verdrietige periode waarin er veel op hen afkomt en snel geregeld moet worden. Tegelijk bent u ervan verzekerd dat uw begrafenis verloopt zoals u dat gewild zou hebben. Het invullen van een zogenaamd ‘Laatste wensenboekje’ kan hierbij een hulpmiddel zijn. Via onderstaand formulier kunt u het boekje aanvragen. Wij adviseren u om uw familie te laten weten dat u het boekje ingevuld hebt en hen te laten weten waar het boekje ligt. 

Uw begrafenis met ons doorspreken

Wilt u meer weten, uw begrafenis alvast met ons bespreken of uw laatste wensen samen met ons op papier zetten? Wij helpen u erbij en komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak luisteren wij vooral naar uw wensen, om daarna samen met u alle onderdelen van de begrafenis door te nemen. We geven u hierbij de tijd om er rustig en goed over na te denken. Als u wilt, kunnen we echter ook gelijk tonen wat de bijbehorendekostenzijn, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u ongeveer aan moet denken. Hebt u interesse in een voorbespreking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Afspraak maken

'Laatste wensenboekje' aanvragen

Ja ik ga akkoord met de privacyverklaring!

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen