Deel uw ervaring over Kees van Asselt

Referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening. We vinden het daarom fijn als u uw ervaring met ons wilt delen. Wij willen graag dat u met een goed, gerust gevoel terugkijkt op de begrafenis van uw dierbare.

Mocht u liever telefonisch uw ervaring met ons willen delen dan kan dat via het telefoonnummer 06 -15 45 11 30. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen. 

Deel hier uw ervaring

Ja ik ga akkoord met de privacyverklaring!

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen