Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat u dag en nacht terzijde

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke periode komt er heel wat op u af en moet er direct veel geregeld worden. Begrafenisondernemer Kees van Asselt staat u hierin graag terzijde. Zodat de begrafenis, condoleance en andere zaken – naar uw wens – goed geregeld en met aandacht verzorgd worden. Door de compactheid van ons bedrijf en meer dan twintig jaar ervaring bieden we u persoonlijke begeleiding én professionele verzorging. Juist in een fase in uw leven waarin die onmisbaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat u de tijd en ruimte krijgt om afscheid te nemen van uw dierbare, terwijl wij de organisatie van alle bijkomende zaken voor u(w familie) uit handen nemen. 

Nabij en op de achtergrond

Binnen ons bedrijf vinden we het een eervolle opdracht om ervoor te zorgen dat alles rondom de begrafenis precies verloopt zoals u dat wenst. Want als geen ander beseffen wij dat het juist in deze moeilijke fase op vertrouwen aankomt. Vertrouwen in iemand die ervoor zorgt dat de gang naar het graf ordelijk, waardig en gepast gebeurt. Van nabestaanden horen we daarnaast vaak terug dat we tijdens de rouwweek betrokken, behulpzaam en georganiseerd ons werk doen, terwijl we onopgemerkt aanwezig zijn. Dat vinden we waardevol om te horen, want alleen op deze manier kunnen we rouwende familieleden de ruimte geven om het verdriet te verwerken en de begrafenis te regelen zoals de familie dat wil. Het is onze wens dat de komende tijd te mogen blijven doen.

Christelijke opdracht

Begrafenisondernemer Kees van Asselt heeft een christelijke levensovertuiging en verzorgde al veel begrafenissen voor mensen met een reformatorische of christelijke achtergrond. Vanuit onze christelijke identiteit verzorgen we geen crematies, wel zien we het als onze christelijke opdracht om eenieder die om hulp vraagt terzijde te staan in één van de meest moeilijke fases in het leven. We bespreken dan ook graag samen met u welke wensen u hebt rondom de begrafenis van uw dierbare. Om zo voor iedere overledene een passende, eerbare en nette begrafenis te regelen. 

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Langs deze weg willen wij u alsnog hartelijk bedanken voor de wijze waarop u alles na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa hebt verzorgd. De begrafenis hebben we als stijlvol, waardig en gepast ervaren. Ook het contact met u als begrafenisondernemer hebben we zeer gewaardeerd.

Het was prettig dat we in alles konden aangeven wat onze wensen als familie waren. U dacht met ons mee en was op de achtergrond aanwezig en beschikbaar als het nodig was. Ook waardeerden we het dat er ook aandacht voor de kinderen was. We kregen het boekje '_Opa is gestorven'_, met verhelderende foto's, waarin u alles uitlegt voor kinderen over hoe e.e.a. rondom opbaren, condoleance en begrafenis gaat, zodat ook de jongsten weten wat komen gaat.

Ook is er in dit boekje ruimte voor kinderen om zelf dingen in te vullen, een tekening te maken, een foto van opa toe te voegen en staan er gespreksvragen in. We hadden dit nog niet eerder gezien. Heel mooi gedaan! Ook uw boekje '_Mijn laatste wensenboekje_' is aan te bevelen als leidraad voor gesprek vooraf en/of om zelf in te vullen. Het is heel waardevol als van tevoren belangrijke dingen al met elkaar zijn besproken en ingevuld. In de intensieve, emotionele week van afscheid kan zo'n vooraf ingevuld boekje heel helpend zijn.
Ondanks de corona-beperkingen mogen we terugkijken op een waardig afscheid.
Hartelijk dank voor alles!'


- Familie v. O - Benschop
Lees alle ervaringen