Vestiging en showroom in Maartensdijk

In ons nieuwe pand hebben wij onder andere een showroom van grafmonumenten en grafkisten. U kunt deze bekijken en wij geven u hier graag meer informatie over. U kunt met ons komen kennis maken en uw wensen met ons bespreken. Het uitzoeken van een grafmonument en grafkisten zijn hier onderdeel van. We hebben verschillende soorten grafmonumenten staan. Er is een afgescheiden ruimte waar grafkisten staan opgesteld. Rouwdrukwerk kan ook worden uitgezocht. We staan tijdens de openingstijden of op afspraak voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u wensen te bespreken. 

Openingstijden

U kunt bij ons naar binnen lopen op woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.30 uur tot 14.00 uur

Afspraak maken? 

U kan ook een vrijblijvende afspraak maken zodat we in alle rust u de volle aandacht kunnen geven om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Klik hieronder op de button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak met Kees van Asselt

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Langs deze weg willen wij u alsnog hartelijk bedanken voor de wijze waarop u alles na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa hebt verzorgd. De begrafenis hebben we als stijlvol, waardig en gepast ervaren. Ook het contact met u als begrafenisondernemer hebben we zeer gewaardeerd.

Het was prettig dat we in alles konden aangeven wat onze wensen als familie waren. U dacht met ons mee en was op de achtergrond aanwezig en beschikbaar als het nodig was. Ook waardeerden we het dat er ook aandacht voor de kinderen was. We kregen het boekje '_Opa is gestorven'_, met verhelderende foto's, waarin u alles uitlegt voor kinderen over hoe e.e.a. rondom opbaren, condoleance en begrafenis gaat, zodat ook de jongsten weten wat komen gaat.

Ook is er in dit boekje ruimte voor kinderen om zelf dingen in te vullen, een tekening te maken, een foto van opa toe te voegen en staan er gespreksvragen in. We hadden dit nog niet eerder gezien. Heel mooi gedaan! Ook uw boekje '_Mijn laatste wensenboekje_' is aan te bevelen als leidraad voor gesprek vooraf en/of om zelf in te vullen. Het is heel waardevol als van tevoren belangrijke dingen al met elkaar zijn besproken en ingevuld. In de intensieve, emotionele week van afscheid kan zo'n vooraf ingevuld boekje heel helpend zijn.
Ondanks de corona-beperkingen mogen we terugkijken op een waardig afscheid.
Hartelijk dank voor alles!'


- Familie v. O - Benschop
Lees alle ervaringen