Vestiging en showroom in Maartensdijk

In ons nieuwe pand hebben wij onder andere een showroom van grafmonumenten en grafkisten. U kunt deze bekijken en wij geven u hier graag meer informatie over. U kunt met ons komen kennis maken en uw wensen met ons bespreken. Het uitzoeken van een grafmonument en grafkisten zijn hier onderdeel van. We hebben verschillende soorten grafmonumenten staan. Er is een afgescheiden ruimte waar grafkisten staan opgesteld. Rouwdrukwerk kan ook worden uitgezocht. We staan tijdens de openingstijden of op afspraak voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u wensen te bespreken. 

Openingstijden

U kunt bij ons naar binnen lopen op woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.30 uur tot 14.00 uur

Afspraak maken? 

U kan ook een vrijblijvende afspraak maken zodat we in alle rust u de volle aandacht kunnen geven om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Klik hieronder op de button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak met Kees van Asselt

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen