Uw laatste wensen zijn ons uitgangspunt

Wellicht hebt u al weleens nagedacht over uw begrafenis en uw persoonlijke wensen rondom uw begrafenis, begraafplaats of bijvoorbeeld rouwvervoer. Tegelijk is het moeilijk om hier van tevoren al over na te denken. Het kan confronterend zijn. En ook lastig, wanneer u moeilijk kunt inschatten wat er allemaal bij komt kijken en wat mogelijk is. Begrafenisondernemer Kees van Asselt kan u hierin adviseren en bespreekt graag geheel vrijblijvend met u wat uw laatste wensen zijn. Dat kan samen met u, uw partner of andere familieleden. Zodat zij ook op de hoogte zijn van uw wensen. Door het invullen van een ‘Laatste wensenboekje’ bijvoorbeeld geeft u hen handvatten om in een verdrietige periode te handelen zoals u dat graag gewild zou hebben. En dat is voor ons ook waardevol, omdat de wensen van de overledene of de nabestaanden altijd het uitgangspunt vormen voor al onze diensten. 

Uw wensen bespreken

Wilt u meer weten, uw begrafenis alvast met ons bespreken of uw laatste wensen samen met ons op papier zetten? Wij helpen u erbij en komen graag bij u langs om alles met u door te nemen in een persoonlijk gesprek. Tijdens deze afspraak luisteren wij vooral naar uw wensen, om daarna samen met u alle onderdelen van de begrafenis door te nemen. We geven u hierbij de tijd om er rustig en goed over na te denken. Als u wilt, kunnen we echter ook gelijk tonen wat de bijbehorende kosten zijn, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u ongeveer aan moet denken. Hebt u interesse in een voorbespreking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten. 

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'


- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen