De begrafenis voorbespreken

Het is moeilijk, maar ook heel waardevol en zinvol om van tevoren al over uw begrafenis na te denken. Wellicht hebt u al weleens stilgestaan bij de plek waar u begraven wilt worden of waar u wilt dat de condoleance gehouden wordt. Tere zaken die, na een overlijden, door de nabestaanden spoedig geregeld moeten worden. Wilt u er zeker van zijn dat uw laatste wensen zoals u dat wilt uitgevoerd worden of wilt u alvast advies inwinnen en bezien wat de kosten hiervoor zijn? Begrafenisondernemer Kees van Asselt bespreekt graag geheel vrijblijvend met u wat uw laatste wensen zijn in een persoonlijk ‘voorbesprekingsgesprek’. Dat kan samen met u, uw partner of andere familieleden. Zodat zij ook op de hoogte zijn van uw wensen. Tijdens deze afspraak luisteren wij vooral naar uw wensen, om daarna samen met u alle onderdelen van de begrafenis door te nemen. We geven u hierbij de tijd om er rustig en goed over na te denken. Als u wilt, kunnen we echter ook gelijk tonen wat de bijbehorende kosten zijn, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u ongeveer aan moet denken. Hebt u interesse in een voorbespreking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

‘Laatste wensenboekje’ aanvragen

Alvast zelf wat voorwerk doen of inzien wat er bij een begrafenis regelen allemaal komt kijken? Vraag kosteloos ons ‘Laatste wensenboekje’aan. Door het invullen hiervan geeft u uw nabestaanden handvatten om in een verdrietige periode te handelen zoals u dat graag gewild zou hebben. En dat is voor ons ook waardevol. Omdat de wensen van de overledene of de nabestaanden altijd het uitgangspunt vormen voor al onze diensten.

Vraag hier uw 'Laatste wensenboekje' aan

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Waarom wij jou dankbaar zijn: In korte tijd weet je met jouw professionele houding een veilig gevoel te geven | Je legt niets op, laat ons de keuze, en je geeft andere inzichten vanuit jouw ervaringen | Je bent er wanneer we je nodig hebben, en tegelijkertijd geef je ons ruimte in ons proces | Je behoudt de regie, rekening houdend met onze wensen en behoeften, zonder dat we dit merkten.

Dank Kees, je bent een mooi mens, en een voorbeeld in jouw vakgebied als begrafenisondernemer. Je hebt ons op een fijne manier bijgestaan in de periode na het plotselinge overlijden van onze vader, waar we met een warm gevoel aan terug kunnen denken.'

- Fam. Van Aggelen - Scherpenzeel
Lees alle ervaringen