De begrafenis voorbespreken

Het is moeilijk, maar ook heel waardevol en zinvol om van tevoren al over uw begrafenis na te denken. Wellicht hebt u al weleens stilgestaan bij de plek waar u begraven wilt worden of waar u wilt dat de condoleance gehouden wordt. Tere zaken die, na een overlijden, door de nabestaanden spoedig geregeld moeten worden. Wilt u er zeker van zijn dat uw laatste wensen zoals u dat wilt uitgevoerd worden of wilt u alvast advies inwinnen en bezien wat de kosten hiervoor zijn? Begrafenisondernemer Kees van Asselt bespreekt graag geheel vrijblijvend met u wat uw laatste wensen zijn in een persoonlijk ‘voorbesprekingsgesprek’. Dat kan samen met u, uw partner of andere familieleden. Zodat zij ook op de hoogte zijn van uw wensen. Tijdens deze afspraak luisteren wij vooral naar uw wensen, om daarna samen met u alle onderdelen van de begrafenis door te nemen. We geven u hierbij de tijd om er rustig en goed over na te denken. Als u wilt, kunnen we echter ook gelijk tonen wat de bijbehorende kosten zijn, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u ongeveer aan moet denken. Hebt u interesse in een voorbespreking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

‘Laatste wensenboekje’ aanvragen

Alvast zelf wat voorwerk doen of inzien wat er bij een begrafenis regelen allemaal komt kijken? Vraag kosteloos ons ‘Laatste wensenboekje’aan. Door het invullen hiervan geeft u uw nabestaanden handvatten om in een verdrietige periode te handelen zoals u dat graag gewild zou hebben. En dat is voor ons ook waardevol. Omdat de wensen van de overledene of de nabestaanden altijd het uitgangspunt vormen voor al onze diensten. 

Vraag hier uw 'Laatste wensenboekje' aan

 

Uw laatste wensen vastleggen

Ervaringen van anderen met Kees van Asselt

Deze referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
'Langs deze weg willen wij u alsnog hartelijk bedanken voor de wijze waarop u alles na het overlijden van onze vader, schoonvader en opa hebt verzorgd. De begrafenis hebben we als stijlvol, waardig en gepast ervaren. Ook het contact met u als begrafenisondernemer hebben we zeer gewaardeerd.

Het was prettig dat we in alles konden aangeven wat onze wensen als familie waren. U dacht met ons mee en was op de achtergrond aanwezig en beschikbaar als het nodig was. Ook waardeerden we het dat er ook aandacht voor de kinderen was. We kregen het boekje '_Opa is gestorven'_, met verhelderende foto's, waarin u alles uitlegt voor kinderen over hoe e.e.a. rondom opbaren, condoleance en begrafenis gaat, zodat ook de jongsten weten wat komen gaat.

Ook is er in dit boekje ruimte voor kinderen om zelf dingen in te vullen, een tekening te maken, een foto van opa toe te voegen en staan er gespreksvragen in. We hadden dit nog niet eerder gezien. Heel mooi gedaan! Ook uw boekje '_Mijn laatste wensenboekje_' is aan te bevelen als leidraad voor gesprek vooraf en/of om zelf in te vullen. Het is heel waardevol als van tevoren belangrijke dingen al met elkaar zijn besproken en ingevuld. In de intensieve, emotionele week van afscheid kan zo'n vooraf ingevuld boekje heel helpend zijn.
Ondanks de corona-beperkingen mogen we terugkijken op een waardig afscheid.
Hartelijk dank voor alles!'


- Familie v. O - Benschop
Lees alle ervaringen